суботу, 27 червня 2009 р.

Ширка від "чистих" рук

Читаю матеріали зїзду НУ. Який же все-таки мерзотник цей пан Ющенко! Як він глибоко не поважає своїх однопартійців! Чомусь пригадалось, як в перші дні його президентства, якийсь чоловік вступив з ним в дискусію, а Ющенко йому: „Ти розумієш, хто перед тобою стоїть: Я – Президент України”. Він і досі не зрозумів, що повага завойовується вчинками, а не титулами. Коли кажуть про одержимість Ю. Тимошенко, то їй ще далеко до Ющенка, який готовий зруйнувати все, аби лиш насолити премєрці. Найголовніше, що вся його діяльність налаштована на деструктив.

Нічого нового на зїзді не відбулось. Але тепер можна з більшою певністю сказати: „Ширка, про яку так багато говорили ющенківці, здійснилась!” І назва її – НУ-ПР. Ось про що відбувались перемовини нещодавно: спочатку в горду позу стає „демократ” Янукович, а потім такий фінт (фіРташистий) робить „патріот” Ющенко. Ось вам і коаліція, яка ще маскується у подвійну опозицію. Головне – залишити Україну в багні, не дати їй ніяких перспектив на майбутнє. Слів нема. Ці нібито лідери політсил грають м’язами і прораховують своє майбутнє за спідницею Юлі, виливаючи на нею всю свою жовч, що накопичилась в них від політичної імпотенції.

Всім гарна, моя Україна! І таланти в неї є, і земля богоданна.

А лицарів, Вкраїно, ти не маєш.

11 коментарів:

  1. За моїми спостереженнями, люди, які вірили в чесність Ющенка, вже давно зрозуміли, ким він є насправді. Цікаво, чи любителі Йулі колись зрозуміють, хто така Йуля?

    Воно, звичайно, легше за все втішати себе ілюзіями, що народ у нас чудесний, а політики — гади і зрадники... Звідки ж вони беруться ці зрадники та імпотенти? Певно з Місяця їх нам засилають...

    ВідповістиВидалити
  2. Цілком погоджуюсь, що наші обранці - це ми. Слово "народ" не люблю, але людей "негадів" у нас море (і гадів та зрадників, звісно, не бракує). Не знаю, як там бачиться з-за кордону вашими вченим очам, але навіть у калюжі можна побачити зорі.
    І українці варті більш гідного лідера. Себе до "любителів" Юлі не відношу, але комусь треба довіряти штурвал. На жаль, навіть серед елітного прошарку "негадів" важко знайти тих, хто може і хоче братись за той штурвал. А рухатись треба далі. Позиція "всі однакові", як на мене, - характерна якщо не байдужим, то принаймні слабким. Отож залишається сподіватись на принцип "меншого зла". Але все-таки це "зло" повинне бути діяльним, здатним на конструктив.

    ВідповістиВидалити
  3. По-перше, я дуже радий, що серед ваших знайомих море негадів. Вам дуже пощастило!

    По-друге, я не вважаю, що вони всі однакові. Але негадів серед політиків практично нема. Тому що чесність і навіть елементарна самоповага — не ті якості, які цінуються українським суспільством.

    Для того, щоб особисто ви оцінили за яке "менше зло" голосувати, пропоную ознайомитися з документом. Ви справді вважаєте, що БЮТ можна довірити "штурвал"?

    ВідповістиВидалити
  4. Співчуваю Вашому песимістичному світобаченню. Хотіла б уточнити: політики - взагалі професія гадів, чи це лише українська популяція?
    Я, вихована на працях Лесі Українки, відкидаю таку тезу. Це всього лише зріз суспільства, а відтак коктейль моральності, аморальності, безликості і т. п. Інша річ, що політика - мистецтво компромісів, тому підстав звинувачувати їх у гадстві для максималістів більше, ніж в іншій сфері.
    Голосування за комсомол - зразок документу-компромісу. Дивного тут нічого не бачу. Більшість політиків пройшли школу комсомолу, бо не так давно це була ЄДИНА школа управління, і туди йшли далеко не тільки кар'єристи. Могла би навести ряд більш дискредитаційних документів щодо БЮТ.
    Мене, наприклад, вражає, якими банальними, а подекуди і гадськими, виявились, скажімо, наші колишні дисиденти-нонконформісти.
    Однак прикро, що ви, молода людина, підтримуєте міф про українське суспільство як суспільство зрадників. Ми не кращі, але й не гірші за інші нації. Хоча, на жаль, у державотворенні, мушу визнати, наплодили ми переважно постаті дрібного калібру. Власне цього мені найбільше бракує і серед сучасників-політиків - масштабів мислення, прозірливості, пасіонарності. А так - всі вони люди, як люди.

    ВідповістиВидалити
  5. За політиків не скажу. Я звик довіряти не істинам, що виховуються, а експериментальним фактам. Але ми з вами прекрасно знаємо, що в будь-якій цивілізованій країні те, що роблять наші політики щодня, мало б наслідком кінець політичної кар'єри як мінімум.

    А от на рахунок дисидентів я з вами згоден. Але вони теж є представниками українства. Ще один зріз... І проблема в тому, що який би зріз ми не взяли, ми маємо дуже сумну картину. (Ну, хіба що бандити представлені шикарно.)

    Тому я не згоден з тим, що наша гіршість — це міф. Сьогодні, коли залізна завіса впала, весь світ має змогу в цьому переконатися. І вже навіть у Португалії знають, що українців треба перевіряти особливо ретельно, і не довіряти жодним документам. Бо це нація шахраїв. І туди, зауважте, зовсім не політики-комсомольці їдуть.

    ВідповістиВидалити
  6. Основні витоки заробітчанства - соціальне дно. Проте - шахраям не притаманне те самоїдство, яке властиве українській ментальності. Знаю, що серед українців купа мазохістів, але раджу вам змінити орієнтацію, і тоді ви побачите, що серед наших співвітчизників не менше нормальних, без збочень :)

    ВідповістиВидалити
  7. Прекрасно, мені діагноз поставили. Давайте вернемося до теми розмови. Коли я голосував у 2005 за Ющенка, я знав, що він буде поганим президентом, але в 2010 ми оберемо собі иншого.

    Коли ви будете голосувати за Юлю в 2010, спитайте себе, будь ласка, чи зможете її переобрати в 2015. Дякую за увагу.

    ВідповістиВидалити
  8. > але навіть у калюжі можна побачити зорі...

    це коли ще ніхто не стиг туди насрати, вибачайте на слові... бо якщо встиг -- нічого, крім гімна, вже не побачиш =/

    ВідповістиВидалити
  9. Sandi. То ви хочете повернення до кучмізму? Поки що один Кучма відсидів два терміни.

    ВідповістиВидалити
  10. Я хочу кучмізму? O_o
    Ви мене явно з кимось сплутали! Це не я вважаю комсомольську школу управління нормальним явищем. І хочу нагадати, що кучмізм — це якраз приклад комсомольських "методів управління".

    Моя думка якраз і полягає в тому, що комсомольські управлінці можуть легко вирішити, що ваша думка на виборах 2015 року їх не цікавить.

    ВідповістиВидалити