неділю, 26 квітня 2009 р.

Півцарства за ноутбук!

В ніч на суботу заснула, як завжди, пізно. А коли прокинулась – не знайшла ноутбук, залишений на столі. Так я стала „потерпевшей гражданкой”...

Нещодавно у блозі Папуші читала: „Бережіть комп’ютери”. Не вберегла. А в ньому – незавершена монографія, розкішна ноут-тека, що збиралась роками, і т. д. і т. п.

Епітафія. Так по мені вдарила криза. Трималась думки, що насправді фінансово нічого не змінилось на гірше. Але боком мені вилізли такі самовпевнені думки.

Ймовірно, мої шановні злодії читають цей пост. Роблю офіційну пропозицію. Ви мені – вміст ноутбуку, а я Вам його подарую. Ви мені модем, а я Вам залишений адаптер від ноутбука. Плюс бонус - запрошую на відпочинок в Ялті протягом тижня. Зголошуйтесь. По-моєму, пропозиція царська.  

5 коментарів:

  1. пропозиція справді царська, але...

    шансів -- нуль. хоч я і не знавець психології злочинців, але здається мені, що злодій завжди носить в собі зерно самозасудження, яке й не дозволить йому зовнішньо визнати себе винним: це те саме, що прийти з покутою.

    нажаль.

    позитив: є нагода купити новий комп'ютер =/

    ВідповістиВидалити
  2. Продовження буде...
    Через кілька днів злодії ще раз побували в домі, і на цей раз мали добру поживу.
    Однак це ще не все. Адаптувала до насущих проблем старий ноутбук по імені "Бобрик". Він воскрес і добре послужив кілька днів, а потім впав і розбився монітор.
    Вічная пам'ять!

    ВідповістиВидалити
  3. Сьогодні накрився черговий комп'ютер, зібраний з частин, що здавались добротними і кілька днів працювали, як годинник. Однак... Продовжуємо спроби змусити працювати ще один пазлик, поки що безуспішно.

    ВідповістиВидалити